EFFECT OF INCREASING ZEARALENONE LEVELS ON THE TECHNOLOGICALLY PROBLEMATIC MICROORGANISMS AND FOOD RISKY PATHOGENS (IN VITRO).

Autor: Křížová, Ludmila1 krizoval@vfu.cz, Klimešová, Marcela2 marcela.vyletelova@seznam.cz, Hanuš, Oto2 hanus.oto@seznam.cz, Němečková, Irena2 nemeckova@milcom-as.cz, Roubal, Petr2 roubal@milcom-as.cz, Tšponová, Jana1 tsponovaj@vfu.cz, Skřivánek, Miroslav2 farmavs@seznam.cz, Nejeschlebová, Ludmila2 ludmila.mnejeschlebova@seznam.cz, Jedelská, Radoslava2 Radka.Jedelska@seznam.cz
Zdroj: Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. 2021, Vol. 69 Issue 1, p91-100. 10p.
Databáze: Academic Search Ultimate