Autor: |
Cashman, Kevin D.1,2 k.cashman@ucc.ie, Kiely, Mairead E.1, Andersen, Rikke3, Grønborg, Ida M.3, Madsen, Katja H.3, Nissen, Janna3, Tetens, Inge3,4, Tripkovic, Laura5, Lanham-New, Susan A.5, Toxqui, Laura6, Vaquero, M. Pilar6, Trautvetter, Ulrike7, Jahreis, Gerhard7, Mistry, Vikram V.8, Specker, Bonny L.9, Hower, Jürgen10, Knoll, Anette11, Wagner, Dennis12, Vieth, Reinhold12,13, Öhlund, Inger14 |
Zdroj: |
European Journal of Nutrition. Mar2021, Vol. 60 Issue 2, p939-959. 21p. 1 Diagram, 4 Charts, 1 Graph. |
Databáze: |
Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: |
|
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje |
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
|