Soya-cerebroside reduces interleukin production in human rheumatoid arthritis synovial fibroblasts by inhibiting the ERK, NF-κB and AP-1 signalling pathways.
Autor: | Lee, Hsiang-Ping1,2 (AUTHOR), Wu, Yang-Chang3,4,5 (AUTHOR), Chen, Bo-Cheng6 (AUTHOR), Liu, Shan-Chi7 (AUTHOR), Li, Te-Mao1 (AUTHOR), Huang, Wei-Chien5,8,9,10 (AUTHOR), Hsu, Chin-Jung1,11 (AUTHOR) chtang@mail.cmu.edu.tw, Tang, Chih-Hsin5,6,8,12 (AUTHOR) chtang@mail.cmu.edu.tw |
---|---|
Zdroj: | Food & Agricultural Immunology. Dec2020, Vol. 31 Issue 1, p740-750. 11p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |