Seasonal variation of milk quality: Physicochemical, microbiological, and toxicological.
Autor: | Becker‐Algeri, Tania A.1 (AUTHOR) taniabecker86@yahoo.com.br, Souza, Camila2 (AUTHOR) camila91souza@gmail.com, Bortoli, Kennedy2 (AUTHOR) kennidybortoli@hotmail.com, Castagnaro, Denise3 (AUTHOR) denisecastagnaro@gmail.com, Scaglioni, Priscila T.1 (AUTHOR) priscilascaglioni@gmail.com, Drunkler, Deisy A.3 (AUTHOR) deisyadrunkler@gmail.com, Dors, Giniani4 (AUTHOR) dorsgi@yahoo.com.br, Valderrama, Patrícia3 (AUTHOR) pativalderrama@gmail.com, Badiale‐Furlong, Eliana1 (AUTHOR) dqmebf@furg.br |
---|---|
Zdroj: | Journal of Food Safety. Aug2020, Vol. 40 Issue 4, p1-12. 12p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |