Polyphenol-rich tea decreases iron absorption from fortified wheat bread in Senegalese mother-child pairs and bioavailability of ferrous fumarate is sharply lower in children.
Autor: | Ndiaye, Ndèye Fatou1,2 (AUTHOR) nfndiaye@ita.sn, Idohou-Dossou, Nicole1 (AUTHOR), Bürkli, Simone3 (AUTHOR), Diouf, Adama1 (AUTHOR), Loucoubar, Cheikh4 (AUTHOR), Guiro, Amadou Tidiane1 (AUTHOR), Zimmermann, Michael Bruce3 (AUTHOR), Wade, Salimata1 (AUTHOR), Moretti, Diego3,5 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | European Journal of Clinical Nutrition. Aug2020, Vol. 74 Issue 8, p1221-1228. 8p. 5 Charts, 1 Graph. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |