Determination of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Edible Oil Using Fast and Sensitive Microwave-assisted Extraction and Dispersive Liquid–Liquid Microextraction Followed by Gas Chromatography-Mass Spectrometry.
Autor: | Mohammadi, Abdorreza1 (AUTHOR) ab.mohammadi@sbmu.ac.ir, Malek-Mohammadi Jahani, Simin1 (AUTHOR), Kamankesh, Marzieh1,2 (AUTHOR), Jazaeri, Sahar1 (AUTHOR), Eivani, Mohammadjavad1 (AUTHOR), Esmaeili, Saeideh1 (AUTHOR), Abdi, Sajad1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Polycyclic Aromatic Compounds. 2020, Vol. 40 Issue 3, p705-713. 9p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |
načítá se...