Study of Polyphenol Components in Extracts of Arctic Brown Algae of Fucus vesiculosus Type by Liquid Chromatography and Mass-Spectrometry.
Autor: | Ovchinnikov, D. V.1 (AUTHOR) ovchinniko-deni@yandex.ru, Bogolitsyn, K. G.1 (AUTHOR), Druzhinina, A. S.1 (AUTHOR), Kaplitsin, P. A.1 (AUTHOR), Parshina, A. E.1 (AUTHOR), Pikovskoi, I. I.1 (AUTHOR), Khoroshev, O. Yu.1 (AUTHOR), Turova, P. N.2 (AUTHOR), Stavrianidi, A. N.2 (AUTHOR), Shpigun, O. A.2 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Journal of Analytical Chemistry. May2020, Vol. 75 Issue 5, p633-639. 7p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |