Safety of occasional ingestion of gluten in patients with celiac disease: a real-life study.
Autor: | Elli, Luca1 (AUTHOR) luca.elli@policlinico.mi.it, Bascuñán, Karla1,2 (AUTHOR), di Lernia, Lorenzo3 (AUTHOR), Bardella, Maria Teresa1 (AUTHOR), Doneda, Luisa4 (AUTHOR), Soldati, Laura3 (AUTHOR), Orlando, Stefania1 (AUTHOR), Ferretti, Francesca1 (AUTHOR), Lombardo, Vincenza1 (AUTHOR), Barigelletti, Giulio5 (AUTHOR), Scricciolo, Alice1 (AUTHOR), Fabiano, Sabrina5 (AUTHOR), Vecchi, Maurizio1 (AUTHOR), Roncoroni, Leda1,4 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | BMC Medicine. 3/16/2020, Vol. 18 Issue 1, p1-8. 8p. 1 Color Photograph, 1 Diagram, 1 Chart, 2 Graphs. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |