Soil type affects grape juice free amino acids profile during ripening of cv. Malvasia Istriana (Vitis vinifera L.).
Autor: | Palčić, Igor1 (AUTHOR), Jagatić Korenika, Ana-Marija2 (AUTHOR) amjagatic@agr.hr, Jakobović, Snježana3 (AUTHOR), Pasković, Igor1 (AUTHOR), Major, Nikola1 (AUTHOR), Ban, Dean1 (AUTHOR), Ban, Smiljana Goreta1 (AUTHOR), Karoglan, Marko2 (AUTHOR), Petek, Marko4 (AUTHOR), Herak Ćustić, Mirjana4 (AUTHOR), Jeromel, Ana2 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | New Zealand Journal of Crop & Horticultural Science. Mar2020, Vol. 48 Issue 1, p22-33. 12p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |