Fatty acid profile of Romanian's common bean (Phaseolus vulgaris L.) lipid fractions and their complexation ability by β-cyclodextrin.
Autor: | David, Ioan1 (AUTHOR), Orboi, Manuela D.2 (AUTHOR), Simandi, Marius D.1 (AUTHOR), Chirilă, Cosmina A.1 (AUTHOR), Megyesi, Corina I.1 (AUTHOR), Rădulescu, Laura1 (AUTHOR), Drăghia, Lavinia P.3 (AUTHOR), Lukinich-Gruia, Alexandra T.3 (AUTHOR), Muntean, Cornelia4,5 (AUTHOR), Hădărugă, Daniel I.6 (AUTHOR), Hădărugă, Nicoleta G.1 (AUTHOR) nico_hadaruga@yahoo.com |
---|---|
Zdroj: | PLoS ONE. 11/22/2019, Vol. 14 Issue 11, p1-25. 25p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |