Seasonal Variation of Proximate Composition and Lipid Nutritional Value of Two Species of Scallops (Chlamys farreri and Patinopecten yessoensis).
Autor: | Wu, Zi‐Xuan1 (AUTHOR), Hu, Xiao‐Pei2,3 (AUTHOR), Zhou, Da‐Yong1,2 (AUTHOR) zdyzf1@163.com, Tan, Zhi‐Feng1 (AUTHOR), Liu, Yu‐Xin1,2 (AUTHOR), Xie, Hong‐Kai2,3 (AUTHOR), Rakariyatham, Kanyasiri1,2 (AUTHOR), Shahidi, Fereidoon4 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | European Journal of Lipid Science & Technology. Jul2019, Vol. 121 Issue 7, pN.PAG-N.PAG. 1p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |