Physicochemical and rheological properties of purees based on Mafafa (Xanthosoma robustum) and quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) with the addition of cryoprotectants.
Autor: | Rodríguez‐Marin, Nelson D.1 (AUTHOR), Figueroa‐Chaverra, Aylin A.1 (AUTHOR), Sánchez‐Jiménez, Mayerly A.1 (AUTHOR), Orozco‐Orrego, Vanessa1 (AUTHOR), Bohórquez‐Orozco, Constanza2 (AUTHOR), García, Omar R.1 (AUTHOR), Pinzón, Magda I.1 (AUTHOR), Sánchez, Leidy T.1 (AUTHOR) ltsanchez@uniquindio.edu.co, Villa, Cristian C.3 (AUTHOR) ccvilla@uniquindio.edu.co |
---|---|
Zdroj: | Journal of Texture Studies. Apr2019, Vol. 50 Issue 2, p148-154. 7p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |