Reducing phenolic off-flavors through CRISPR-based gene editing of the FDC1 gene in Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces eubayanus hybrid lager beer yeasts.
Autor: | Mertens, Stijn1,2,3, Gallone, Brigida1,2,3,4,5, Steensels, Jan1,2,3, Herrera-Malaver, Beatriz1,2,3, Cortebeek, Jeroen1,2,3, Nolmans, Robbe1,2,3, Saels, Veerle1,2,3, Vyas, Valmik K.6, Verstrepen, Kevin J.1,2,3 kevin.verstrepen@biw.vib-kuleuven.be |
---|---|
Zdroj: | PLoS ONE. 1/9/2019, Vol. 14 Issue 01, p1-20. 20p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |