Authentication of butter from lard adulteration using high-resolution of nuclear magnetic resonance spectroscopy and high-performance liquid chromatography.
Autor: | Fadzillah, Nurrulhidayah Ahmad1,2 (AUTHOR) nurrulhidayah@iium.edu.my, Rohman, A.3 (AUTHOR), Salleh, R. Arief2 (AUTHOR), Amin, I.4 (AUTHOR), Shuhaimi, M.5 (AUTHOR), Farahwahida, M.Y.2 (AUTHOR), Rashidi, O.1 (AUTHOR), Aizat, J. Mohammad1 (AUTHOR), Khatib, Alfi6 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | International Journal of Food Properties. 2017, Vol. 20 Issue 9, p2147-2156. 10p. 1 Diagram, 3 Charts, 4 Graphs. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |