Zolfino landrace (Phaseolus vulgaris L.) from Pratomagno: general and specific features of a functional food.
Autor: | Balestri, Francesco1,2 (AUTHOR), Rotondo, Rossella1 (AUTHOR), Moschini, Roberta1,2 (AUTHOR), Pellegrino, Mario3 (AUTHOR), Cappiello, Mario1,2 (AUTHOR), Barracco, Vito1 (AUTHOR), Misuri, Livia1 (AUTHOR), Sorce, Carlo1,2 (AUTHOR), Andreucci, Andrea1,2 (AUTHOR), Del-Corso, Antonella1,2 (AUTHOR) antonella.delcorso@unipi.it, Mura, Umberto1,2 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Food & Nutrition Research. 2016, Vol. 60, p1-N.PAG. 11p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |