Utility of models of the gastrointestinal tract for assessment of the digestion and absorption of engineered nanomaterials released from food matrices.
Autor: | Lefebvre, David E.1 (AUTHOR), Venema, Koen2 (AUTHOR), Gombau, Lourdes3 (AUTHOR), Valerio, Luis G.4 (AUTHOR), Raju, Jayadev1 (AUTHOR), Bondy, Genevieve S.1 (AUTHOR), Bouwmeester, Hans5 (AUTHOR), Singh, R. Paul6 (AUTHOR), Clippinger, Amy J.7 (AUTHOR), Collnot, Eva-Maria8 (AUTHOR), Mehta, Rekha1 (AUTHOR), Stone, Vicki9 (AUTHOR) v.stone@hw.ac.uk |
---|---|
Zdroj: | Nanotoxicology. Jun2015, Vol. 9 Issue 4, p523-542. 20p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |