Rukověť tukového průmyslu : Určeno ... pracovníkům tukových záv. ... i stud. vys. odb. šk. /
Příručka podává výklad o podstatných otázkách výroby a technologie tukového průmyslu. Obsah: Chemie tuků a olejů. Výroba rostlinných olejů lisováním olejnatých semen a plodů. Extrakce. Rafinace rostlinných tuků a olejů. Ztužování tuků a olejů. Výroba a úprava tuků pro potravinářské účely. Výroba mar...
Další autoři: |
Jančík, Vladimír
(
Editor )
Kovařovič, Zdeněk, 1906-
(
Jiná role )
|
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: |
čeština |
Vydavatel: |
Praha :
Průmyslové vydavatelství,
1952
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Knižnice potravinářského průmyslu
|
Předmět: | |