Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Předmět
Signatura
Čárový kód
ISBN/ISSN
Systémové číslo
Konspekt
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Decompasizione termica compara...
MARC21
Navrhnout nákup titulu
Decompasizione termica comparativa di alcuni monosaccaridi, oligosaccaridi e polisaccaridi /
Hlavní autor:
Cerniani, Ado
Korporace:
Università degli studi di Trieste Facoltà di scienze e d'ingegneria
Typ dokumentu:
Kniha
Seriál
Jazyk:
italština
Vydavatel:
Trieste :
Università degli studi di Trieste,
1951.
Předmět:
analytická chemie
termická analýza
sacharidy
studie
Související jednotky:
Monografie seriálu:
Pubblicazioni delle Facolta di scienze e di ingegneria dell' Universita di Trieste. Serie B, 1951, n. 92
Jednotky
Popis
MARC21
Exportovat záznam
Export to MARC
Export to MARCXML
Export to RDF
Export to RIS
Vytvořit citaci
Podobné jednotky
Sulla decomposizione termica dell'amido : estratto /
Autor: Cerniani, Ado
Vydáno: (1951)
Temperatura di autoaccensione di polveri di monosaccaridi e di oligosaccaridi /
Autor: Costantinides, Giorgio
Vydáno: (1951)
La analisi termica differenziale applicata alla determinazione di temperature caratteristiche e alla valutazione approssimativa delle tonalità termiche in processi chimici complessi. Nota 1a., Decomposizione termica dell'amido e della cellulosa
Autor: Costa, Domenico
Vydáno: (1951)
O antipodii rhodeosy a fukosy /
Autor: Votoček, Emil, 1872-1950
Vydáno: (1904)
O cukerných složkách glykosidů solaninu konvallamarinu a skammoninu /
Autor: Votoček, Emil, 1872-1950
Vydáno: (1905)
×
načítá se......