Contents, Vol. 29, 1985
Autor: | G.H. McIntosh, C. Zucchi-Dentone, Angel Gil, Norma.J Wilden, L. Colombo, E. Gatti, Francesco Ferrari, H.G. Petering, Luciano Cominacini, T. Nakamoto, G. C. Descovich, K.L. Stemmer, G. Avellone, L. Murthy, M L Pita, Richard J. Illman, G. Noseda, Antonio Sánchez-Pozo, U. Senin, HarryJ. Carlisle, C. Fragiacomo, M. Sirtori, Vincent N. Finelli, P.G. Da Col, Cesare R. Sirtori, Paul U. Dubuc, Ulisse Garbin, E.E. Menden, S. Lenzi, Luigi Cattin, J. Morales, Ottavio Bosello, I Zocca, J.A. Martínez-Valverde, Antonio Vittorino Gaddi, K.R. McGrath, Elmo Mannarino, David L. Topping, M.N. Taylor, Anna Davoli |
---|---|
Rok vydání: | 1985 |
Předmět: | |
Zdroj: | Annals of Nutrition and Metabolism. 29:I-VI |
ISSN: | 1421-9697 0250-6807 |
DOI: | 10.1159/000176988 |
Databáze: | OpenAIRE |
Externí odkaz: |