Contents, Vol. 19, 1975
Autor: | Rama Rao, A. Schnegg, Kuhn E, John Yudkin, J. Jaillard, Dewailly P, Leela Srinivas, H.W. Hulan, N. Trupin, F.A. Hommes, M. Kirchgessner, V. Brodan, I. Molenaar, G. Sezille, J.K.G. Kramer, D.W. Friend, Fritz Zilliken, D.J. Mastebroek-Helder, J. Filip, Jean-Charles Fruchart, A. Nouvelot, Bruckdorfer Kr, M. Giesing, Pechar J, G. Neumann, M. Brodanová, H. Egge, A. Wise |
---|---|
Rok vydání: | 1975 |
Předmět: | |
Zdroj: | Annals of Nutrition and Metabolism. 19:I-V |
ISSN: | 1421-9697 0250-6807 |
DOI: | 10.1159/000175668 |
Databáze: | OpenAIRE |
Externí odkaz: |