Autor: |
Scheffler, C., Hermanussen, M., Bogin, B., Liana, D. S., Taolin, F., Cempaka, P. M. V. P., Irawan, M., Ibbibah, L. F., Mappapa, N. K., Payong, M. K. E., Homalessy, A. V., Takalapeta, A., Apriyanti, S., Manoeroe, M. G., Dupe, F. R., Ratri, R. R. K., Touw, S. Y., K, P. V., Murtani, B. J., Nunuhitu, R., Puspitasari, R., Riandra, I. K., Liwan, A. S., Amandari, P., Permatasari, A. A. I., Julia, M., Batubara, J., Pulungan, A. |
Zdroj: |
European Journal of Clinical Nutrition; March 2020, Vol. 74 Issue: 3 p535-535, 1p |
Abstrakt: |
An amendment to this paper has been published and can be accessed via a link at the top of the paper. |
Databáze: |
Supplemental Index |
Externí odkaz: |
|
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje |
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
|