Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
微波间歇干燥对北方粳高粱蛋白质 及淀粉品质的影响....
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
微波间歇干燥对北方粳高粱蛋白质 及淀粉品质的影响.
Autor:
张吉军
,
曹龙奎
,
衣淑娟
,
王立东
,
张东杰
,
刘德志
,
全志刚
,
车 刚
,
王 娟
,
赵姝婷
,
王维浩
,
魏春红
,
苏有韬
Předmět:
KREBS cycle
PHASE transitions
MICROWAVE drying
CARBON fixation
AMYLOPLASTS
CARBON metabolism
STARCH
Zdroj:
Shipin Kexue/ Food Science; 2022, Vol. 43 Issue 7, p52-60, 9p
Databáze:
Complementary Index
Externí odkaz:
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......