Enzymatische Umsetzung von Flavonoiden mit einer bakteriellen Chalconisomerase und einer Enoatreduktase.
Autor: | Gall, Mechthild1, Thomsen, Maren2, Peters, Christin1, Pavlidis, Ioannis V.1, Jonczyk, Patrick3, Grünert, Philipp P.3, Beutel, Sascha3, Scheper, Thomas3, Gross, Egon4, Backes, Michael4, Geißler, Torsten4, Ley, Jakob P.4 jakob.ley@symrise.com, Hilmer, Jens ‐ Michael4, Krammer, Gerhard4, Palm, Gottfried J.2, Hinrichs, Winfried2, Bornscheuer, Uwe T.1 uwe.bornscheuer@uni ‐ greifswald.de |
---|---|
Zdroj: | Angewandte Chemie. Jan2014, Vol. 126 Issue 5, p1463-1466. 4p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |