Comparative characterization and correlation between lipids and volatile organic compounds in NingXiang and Berkshire-Ningxiang pork.
Autor: | Li, Huali1 (AUTHOR), Liu, Yingying1 (AUTHOR), Peng, Yinglin1 (AUTHOR), Yang, Shiliu2 (AUTHOR), Ren, Huibo1 (AUTHOR), Hu, Xionggui1 (AUTHOR), Zhu, Ji1 (AUTHOR), Deng, Yuan1 (AUTHOR), Cui, Qingming1 (AUTHOR), Zhang, Siyang2 (AUTHOR), Zuo, Jianbo1 (AUTHOR), Cao, Lihua1 (AUTHOR), Chen, Chen1 (AUTHOR) 2004chch@163.com |
---|---|
Zdroj: | International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p1133-1149. 17p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |