Hydrothermal Liquefaction of Sugarcane Bagasse and Straw: Effect of Operational Conditions on Product Fractionation and Bio-Oil Composition.
Autor: | Silva, Raquel Santos1,2 (AUTHOR), da Silva Jr., Reinaldo Alves1,2 (AUTHOR), de Andrade, Flávio Montenegro2,3 (AUTHOR), Acácio Neto, Pedro Nunes1,2 (AUTHOR), do Nascimento, Rayane Maria4 (AUTHOR), Santos, Jandyson Machado4 (AUTHOR), Stragevitch, Luiz1,2 (AUTHOR), Pimentel, Maria Fernanda1,2 (AUTHOR), Simoes, Diogo Ardaillon2,5 (AUTHOR), Danielski, Leandro1,2 (AUTHOR) leandro.danielski@ufpe.br |
---|---|
Zdroj: | Energies (19961073). Nov2024, Vol. 17 Issue 21, p5439. 17p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |