Valorization of Date Fruit (Phoenix dactylifera L.) as a Potential Functional Food and Ingredient: Characterization of Fiber, Oligosaccharides, and Antioxidant Polyphenols.
Autor: | Jaouhari, Yassine1 (AUTHOR) yassine.jaouhari@uniupo.it, Disca, Vincenzo1 (AUTHOR) vincenzo.disca@uniupo.it, Ferreira-Santos, Pedro2,3 (AUTHOR) pedromiguel.ferreira@uvigo.gal, Alvaredo-López-Vizcaíno, Adela2,3 (AUTHOR) adela.alvaredo@uvigo.gal, Travaglia, Fabiano1 (AUTHOR) fabiano.travaglia@uniupo.it, Bordiga, Matteo1 (AUTHOR) matteo.bordiga@uniupo.it, Locatelli, Monica1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Oct2024, Vol. 29 Issue 19, p4606. 14p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |