Energy-adjusted dietary inflammatory index and cognitive function in Chinese older adults: a population-based cross-sectional study.
Autor: | Chen, Lili1,2 (AUTHOR) qzliy2006@fjmu.edu.cn, Liu, Jinxiu3 (AUTHOR), Li, Xiuli3 (AUTHOR), Hou, Zhaoyi3 (AUTHOR), Wei, Yongbao1,4 (AUTHOR), Chen, Mingfeng1,5 (AUTHOR), Wang, Bixia3 (AUTHOR), Cao, Huizhen1 (AUTHOR), Qiu, Rongyan6 (AUTHOR), Zhang, Yuping3 (AUTHOR), Ji, Xinli3 (AUTHOR), Zhang, Ping3 (AUTHOR), Xue, Mianxiang3 (AUTHOR), Qiu, Linlin3 (AUTHOR), Wang, Linlin3 (AUTHOR), Li, Hong3 (AUTHOR) leehong99@126.com |
---|---|
Zdroj: | Nutritional Neuroscience. Sep2024, Vol. 27 Issue 9, p978-988. 11p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |