Effects of Premortem Stress on Protein Expression, Steak Color, Oxidation, and Myofibrillar Fragmentation Index in the Longissimus Lumborum.
Autor: | Briggs, Reganne K.1 (AUTHOR) reganne.briggs@usu.edu, Legako, Jerrad F.2 (AUTHOR) jerrad.legako@ttu.edu, Broadway, Paul R.3 (AUTHOR) rand.broadway@usda.gov, Carroll, Jeff A.3 (AUTHOR) jeff.carroll@usda.gov, Burdick Sanchez, Nicole C.3 (AUTHOR), Ineck, Nikole E.1 (AUTHOR) nikoleeineck@gmail.com, Smith, Zachary K.4 (AUTHOR) zachary.smith@sdstate.edu, Ramanathan, Ranjith5 (AUTHOR) ranjith.ramanathan@okstate.edu, Thornton, Kara J.1 (AUTHOR) kara.thornton@usu.edu |
---|---|
Zdroj: | Animals (2076-2615). Aug2024, Vol. 14 Issue 15, p2170. 22p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |