Aromatic Characterisation of Moscato Giallo by GC-MS/MS and Validation of Stable Isotopic Ratio Analysis of the Major Volatile Compounds.
Autor: | Paolini, Mauro1 (AUTHOR) alberto.roncone@fmach.it, Roncone, Alberto1 (AUTHOR) lorenzo.cucinotta@unime.it, Cucinotta, Lorenzo1,2 (AUTHOR) f.camin@iaea.org, Sciarrone, Danilo2 (AUTHOR) luigi.mondello@unime.it, Mondello, Luigi2,3 (AUTHOR), Camin, Federica1,4 (AUTHOR) sergio.moser@fmach.it, Moser, Sergio1 (AUTHOR) roberto.larcher@fmach.it, Larcher, Roberto1 (AUTHOR) luana.bontempo@fmach.it, Bontempo, Luana1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Biomolecules (2218-273X). Jun2024, Vol. 14 Issue 6, p710. 18p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |