Consumer insights into the at‐home liking of commercial beers: Integrating nonvolatile and volatile flavor chemometrics.
Autor: | Ramos‐Parra, Perla A.1 (AUTHOR), De Anda‐Lobo, Irma C.1 (AUTHOR), Viejo, Claudia Gonzalez2 (AUTHOR), Villarreal‐Lara, Raúl1,3 (AUTHOR), Clorio‐Carillo, Jorge Abraham1 (AUTHOR), Marín‐Obispo, Luis Martín1 (AUTHOR), Obispo‐Fortunato, Diana Jessica1 (AUTHOR), Escobedo‐Avellaneda, Zamantha1 (AUTHOR), Fuentes, Sigfredo1,2 (AUTHOR), Pérez‐Carillo, Esther1 (AUTHOR) perez.carrillo@tec.mx, Hernandez‐Brenes, Carmen1,4 (AUTHOR) chbrenes@tec.mx |
---|---|
Zdroj: | Food Science & Nutrition. Jun2024, Vol. 12 Issue 6, p4063-4075. 13p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |