Synthetic Microbial Community Members Interact to Metabolize Caproic Acid to Inhibit Potato Dry Rot Disease.
Autor: | Shi, Huiqin1,2,3,4,5 (AUTHOR) shq18822728027@163.com, Li, Wei1,2,3,4,5 (AUTHOR) lwbabylw@163.com, Chen, Hongyu1,2,3,4,5 (AUTHOR) hongyuchenred@163.com, Meng, Yao1,2,3,4,5 (AUTHOR) mygzbj@163.com, Wu, Huifang1,2,3,4,5 (AUTHOR) wuhuifang678@163.com, Wang, Jian1,2,3,4,5 (AUTHOR) jianwang2197@163.com, Shen, Shuo1,2,3,4,5 (AUTHOR) qhxnshuoshen@qhu.edu.cn |
---|---|
Zdroj: | International Journal of Molecular Sciences. Apr2024, Vol. 25 Issue 8, p4437. 19p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |