Physiological and Antioxidative Effects of Strontium Oxide Nanoparticles on Wheat.
Autor: | Kaysım, Mustafa Güven1 (AUTHOR) mguvenkaysim@gmail.com, Kumlay, Ahmet Metin1 (AUTHOR) akumlay@hotmail.com, Haliloglu, Kamil2 (AUTHOR) kamilh@atauni.edu.tr, Türkoğlu, Aras3 (AUTHOR) aras.turkoglu@erbakan.edu.tr, Piekutowska, Magdalena4 (AUTHOR) magdalena.piekutowska@upsl.edu.pl, Nadaroğlu, Hayrunnisa5,6 (AUTHOR) hnisa25@atauni.edu.tr, Alayli, Azize7 (AUTHOR) aalayli@subu.edu.tr, Niedbała, Gniewko8 (AUTHOR) aras.turkoglu@erbakan.edu.tr |
---|---|
Zdroj: | Agronomy. Apr2024, Vol. 14 Issue 4, p770. 15p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |