Alteration of Growth Performance, Antioxidant Capacity, Tissue Fatty Acid Profiles, and Lipid Metabolism of Mud Crab (Scylla paramamosain) Juvenile in Response to Different Dietary Arachidonic Acid Levels.
Autor: | Fang, Fang1,2 (AUTHOR), Yuan, Ye3 (AUTHOR), Jin, Min1,2 (AUTHOR), Zhang, Yingying1,2 (AUTHOR), Zhu, Tingting1,2 (AUTHOR), Luo, Jiaxiang1,2 (AUTHOR), Yang, Zheng1,2 (AUTHOR), Guo, Chen1,2 (AUTHOR), Jiao, Lefei1,2 (AUTHOR), Yan, Xiaojun1,2 (AUTHOR), Zhou, Qicun1,2 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Aquaculture Nutrition. 11/23/2022, p1-20. 20p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |