Evaluation of Agricultural Residues as Organic Green Energy Source Based on Seabuckthorn, Blackberry, and Straw Blends.
Autor: | Marian, Grigore1 (AUTHOR), Ianuș, Gelu2 (AUTHOR) gelu.ianus@academic.tuiasi.ro, Istrate, Bogdan2 (AUTHOR), Banari, Alexandru1 (AUTHOR) gelu.ianus@academic.tuiasi.ro, Nazar, Boris1 (AUTHOR), Munteanu, Corneliu2,3 (AUTHOR), Măluțan, Teodor4 (AUTHOR), Gudîma, Andrei1 (AUTHOR), Ciolacu, Florin4 (AUTHOR), Daraduda, Nicolae1 (AUTHOR), Paleu, Viorel2 (AUTHOR) gelu.ianus@academic.tuiasi.ro |
---|---|
Zdroj: | Agronomy. Sep2022, Vol. 12 Issue 9, p2018-2018. 14p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |