The Antioxidant Potential of White Wines Relies on the Chemistry of Sulfur-Containing Compounds: An Optimized DPPH Assay.
Autor: | Romanet, Remy1 remy.romanet@u-bourgogne.fr, Coelho, Christian1 christian.coelho@u-bourgogne.fr, Liu, Youzhong2 Youzhong.Liu@uantwerpen.be, Bahut, Florian1 Florian.Bahut@u-bourgogne.fr, Ballester, Jordi3 jordi.ballester@u-bourgogne.fr, Nikolantonaki, Maria1 maria.nikolantonaki@u-bourgogne.fr, Gougeon, Régis D.1 regis.gougeon@u-bourgogne.fr |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Apr2019, Vol. 24 Issue 7, p1353-1353. 1p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |