Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: 'Kudrnáčová, Eva'
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 9, p 1255 (2020)
The chemical characteristics (proximate composition, amino acids, and fatty acids) and sensory quality of the longissimus lumborum (LL) muscle of 45 farmed male fallow deer were investigated. The animals were divided into three separate groups (n = 1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c1968c5f8b64681bf8a8269da306a69
Autor:
Eva Kudrnáčová, Lenka Kouřimská
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 9, Iss 1, Pp 237-241 (2015)
The main aim of this study was to determine selected quality indicators of non-traditional types of leafy vegetables. Mizuna (Brassica rapa japonica), Chinese mustard (Brassica juncea), edible chrysanthemum (Chrysanthemum coronarium) and arugula (Eru
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21ad58cd5a984884b63dc6a476d543d2
Autor:
Eva Kudrnáčová, Daniel Bureš, Luděk Bartoň, Radim Kotrba, Francisco Ceacero, Louwrens C. Hoffman, Lenka Kouřimská
Publikováno v:
Animals, Vol 9, Iss 2, p 33 (2019)
Fallow deer (Dama dama) are important meat producing species providing venison and other products to an international market. The present study investigated the effects of different feed rations on the growth, carcass characteristics and physical att
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4af89fcb7bfe4345a5581c07fa2aa67e
Autor:
Kudrnáčová, Eva1 (AUTHOR) kudrnacovae@af.czu.cz, Kouřimská, Lenka1 (AUTHOR) kourimska@af.czu.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2015, Vol. 9 Issue 1, p237-241. 5p. 2 Charts.
Publikováno v:
Meat Science. 141:9-27
Deer species are utilised for food, hunting and other products throughout the world. Consumers are typically exposed to venison derived predominantly from both farm-raised or wild fallow (Dama dama) and red deer (Cervus elaphus). The production of ve
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lenka Kouřimská, Eva Kudrnáčová
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 9, Iss 1, Pp 237-241 (2015)
The main aim of this study was to determine selected quality indicators of non-traditional types of leafy vegetables. Mizuna (Brassica rapa japonica), Chinese mustard (Brassica juncea), edible chrysanthemum (Chrysanthemum coronarium) and arugula (Eru
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ondřej Pejcha, David Motl, Miloslav Zejda, Karel Koss, Jitka KudrnÁčovÁ, Petr HÁjek, Ladislav Šmelcer, Pavol A. Dubovský, Eva ŠafÁřovÁ, Marek Wolf
Publikováno v:
Astrophysics and Space Science. 296:285-288