Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"zinc-free"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tribology Online, Vol 5, Iss 4, Pp 211-219 (2010)
Ever increasing demands on productivity, performance, worker's safety, as well as realization of total cost management lead to new and higher requirements placed on industrial lubricants. Higher machining speeds and new processes may cause much more
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8062a6518da4d33a488ed3916a857d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tribology Online, Vol 5, Iss 4, Pp 211-219 (2010)
Ever increasing demands on productivity, performance, worker's safety, as well as realization of total cost management lead to new and higher requirements placed on industrial lubricants. Higher machining speeds and new processes may cause much more
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bueche, Blaine
The objective of this research is to further define the relationship between the charge state of insulin, and the self assembly properties of insulin and PEGylated insulin in solution. Polyethylene glycol (PEG) chains were covalently attached to insu
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10454/5688