Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"zero-trans"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 8, p 36-40,55 (2024)
旨在实现大豆油的精准适度加工和开发零反式脂肪酸的双温脱臭工艺,分析了大豆油常规单温脱臭(脱臭温度240~260 ℃)精炼的原油、中和油、脱色油、脱臭油和降温脱臭(脱臭温度240~260 ℃降至
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19faa66e0f0b42ca979e0c7f422d7bfc
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 25 (2022)
Abstract This study aimed to develop multicomponent oleogels to achieve desirable technological properties, affordability, and enhanced sensory acceptance for future food applications. Two Central Composite Rotatable Designs (CCRD) were performed wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3594d0033794f85b3d4134426d36e2c
Autor:
E. Gruczynska-Sekowska, F. Aladedunye, F. Anwar, P. Koczon, D. Kowalska, M. Kozlowska, E. Majewska, K. Tarnowska
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 71, Iss 4, Pp e375-e375 (2020)
Novel zero-trans frying shortenings were formed by enzymatic transesterification by exploring a palm stearin and canola oil mixture and stearic acid as substrates. Both immobilized (Novozym 435, Lipase PS “Amano” IM) and non-immobilized (Lipomod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70bb4ba631fa4cfa99fbda836890c775
Autor:
Danthine Sabine, Closset Sébastien, Maes Jeroen, Mascrez Steven, Blecker Christophe, Purcaro Giorgia, Gibon Véronique
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 36 (2022)
This study aims to evaluate the potential of applying enzymatic interesterification (EIE) to produce new healthy zero-trans high vitaminic content margarine fats, based on rapeseed oil (RO) only, with a specific focus on process-induced contaminants:
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd5c4e0bb31249278d2ce3b2faee6716
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wada, Joyce Kazue Alves
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Lireny Aparecida Guaraldo Gonçalves Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: O interesse por gorduras isentas de ácidos graxos trans para utilização em produtos industr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::db889dcc2ef1c77d69659beaef88f6bc
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2007.400109
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2007.400109
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Lireny Aparecida Guaraldo Gonçalves Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: A interesterificação química tem-se mostrado a principal alternativa para a obtenção de gorduras
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1f4001c9080627bab8e3b71e60757bbf
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2009.449135
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2009.449135
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.