Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"zero‐growth"'
Autor:
Aljaž Kunčič, Marjan Svetličič
Publikováno v:
Stanovništvo, Vol 62, Iss 2 (2024)
This article addresses the increasing debates over the limitations of high-growth models that have contributed to environmental degradation and polycrises. Based on a comprehensive literature review, we look into the basic characteristics and differe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69d1e6adf7de461eb7551a997d2992fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heise, Arne
Publikováno v:
102, ZÖSS Discussion Paper, 19
It can hardly be denied that perhaps the most serious challenge to mankind has not yet been addressed properly by post-Keynesianism: the over-stretching of our planetary boundaries. Most of the resources which we need to sustain our lives are non-ren
Externí odkaz:
https://www.ssoar.info/ssoar/handle/document/90151
Autor:
Juan M. Gonzalez, Beatriz Aranda
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 7, p 1641 (2023)
Microorganisms rule the functioning of our planet and each one of the individual macroscopic living creature. Nevertheless, microbial activity and growth status have always been challenging tasks to determine both in situ and in vivo. Microbial activ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6ff6375b2bf40f6b4396d3cec3f94d7
Publikováno v:
Microbial Cell, Vol 6, Iss 9, Pp 397-413 (2019)
Baker’s yeast has a finite lifespan and ages in two ways: a mother cell can only divide so many times (its replicative lifespan), and a non-dividing cell can only live so long (its chronological lifespan). Wild and laboratory yeast strains exhibit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97485217d68a4b62860e2d39f2c6cd30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 17, Iss 1, Pp 1-8 (2018)
Abstract Background Cheese ripening is a complex, time consuming and expensive process, which involves the generation of precursors from carbohydrates, proteins and fats and their subsequent conversion into a wide range of compounds responsible for t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d44d00223ca4ae2bfa5178e5ac5f7d1
Autor:
Browning, Martin, Collado, M. Dolores
Publikováno v:
The American Economic Review, 2001 Jun 01. 91(3), 681-692.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2677887
Autor:
Schoen, Robert, Kim, Young J.
Publikováno v:
Population Studies, 1998 Nov 01. 52(3), 295-299.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2584731