Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"zeaxantin"'
Autor:
Mladenović-Drinić Snežana D., Vukadinović Jelena Z., Srdić Jelena Ž., Milašinović-Šeremešić Marija S., Anđelković Violeta B.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 48, Iss 2, Pp 119-129 (2021)
Taste and nutritional value make sweet corn a valued plant and an important component of the human diet worldwide. Kernel nutritive composition of sweet corn has been reported in various papers, but a description of carotenoid and tocopherols profile
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47227d517366486bbc069c48c9285d36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.