Zobrazeno 1 - 10
of 6 008
pro vyhledávání: '"zanthoxylum bungeanum"'
Publikováno v:
Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering. Dec2024, Vol. 40 Issue 23, p350-360. 11p.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 23, Pp 300-309 (2024)
Zanthoxylum bungeanum, as a vital spice, the presence of its bitter components has a notable impact on the overall flavor of the food. To deeply explore the formation mechanism of the bitter components in Z. bungeanum and correlated influencing facto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d9a556ae031458799dda24d31bda78a
Autor:
LI Ning, LIANG Shi-yue, LIU Zheng-qun, ZHANG Min, ZHENG Zi, WANG Xue-mei, YAN Jun, MU Shu-qin
Publikováno v:
Feed Research. 2024, Vol. 47 Issue 18, p35-39. 5p.
Autor:
Wu, Yuhan1 (AUTHOR), Zhuo, Zhihang1 (AUTHOR), Qian, Qianqian1 (AUTHOR), Xu, Danping1 (AUTHOR) danpingxu@foxmail.com
Publikováno v:
BMC Plant Biology. 8/22/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-14. 14p.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 18, Pp 282-289 (2024)
This review summarizes the application of machine learning in research on the numbing substances of Zanthoxylum bungeanum. Different varieties of Z. bungeanum on the market vary in the composition and content of numbing substances. Traditional method
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7e24cf3a63b455ab66f6a42b3331afa
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Background Zanthoxylum bungeanum Maxim. is widely distributed across China, and the aroma of its peel is primarily determined by its volatile components. In this study, we analyzed the characteristics of volatile components in Z. bungeanum p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdf8331b05c64ffa8cd6dadbf71254c3
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 5, Pp 234-240 (2024)
Zanthoxylum bungeanum is native to China and is a traditional food seasoning and traditional Chinese medicine. It plays an important role in food processing and disease prevention. In this article, the research progress of Z. bungeanum and its extrac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b68daef13104117950047dce519d316
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.