Zobrazeno 1 - 10
of 9 287
pro vyhledávání: '"young pig"'
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Ferreira, A., author, Almeida, C., author, Silva, D., author, Rodrigues, M.E., author, Henriques, M., author, Azeredo, J., author, Oliveira, A., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :286-286
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. Серія: Сільськогосподарські науки, Vol 25, Iss 99, Pp 36-40 (2023)
Mineral substances play an essential role in maintaining health and normal body function. Preparations containing mineral components are widely used as additional sources of these necessary substances. They can be prescribed to replenish mineral defi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73d7ff21cec740a4ba6725ca40167672
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Animal Nutrition June 2018 4(2):187-196
Autor:
Larisa Caisin, Vasile Harea
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 43, Iss 1, Pp 20-20 (2023)
The research was performed during the period 18.03.09 to 10.05.09 at the enterprise “Moldsuinghibrid”. The aim of the experiment was to study the effectiveness of the utilization of the probiotic Biomin IMBO supplement at different levels, using
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e77003db87d74a4a9f86b445d21e5f80
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Veterinary Sciences, Vol 12, Iss 2, Pp 15-25 (2021)
The total tasting score of meat (23.83 ± 0.31 points) and broth (23.90 ± 0.24 points) from the experimental group of pigs fed with Lg-max feed additive at a dose of 2.0 g/day was higher than in the control (22.33 ± 0.38 points) and meat taste in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7aca4774400e4382ad85462bf509c432
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TKACHUK, S. A.1 ohdin@ukr.net, SOBEK, ZBIGNIEW2 yacenko-1971@ukr.net, YATSENKO, I. V.3 tkluz78@gmail.com, TKACHYK, L. V.1 lyuba.savchuk.2015@ukr.net, SAVCHUK, L. B.4
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Veterinary Sciences. 2021, Vol. 12 Issue 2, p15-25. 11p.