Zobrazeno 1 - 10
of 4 485
pro vyhledávání: '"young chicken"'
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 3, Pp 100208- (2024)
Nearly 20% of salmonellosis cases are attributed to broilers, with renewed efforts to reduce Salmonella during broiler production and processing. A limitation to Salmonella culture is that often a single colony is picked for characterization, favorin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed44be798c8245fb80851d55cbf984e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cox, Louis Anthony, Jr.
Publikováno v:
In Poultry Science February 2021 100(2):635-642
Publikováno v:
In Morphologie March 2020 104(344):20-26
Autor:
Hafner, Scott, Williams, Susan M.
Publikováno v:
Avian Diseases, 2007 Mar 01. 51(1), 133-136.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4493181
Publikováno v:
Avian Diseases, 1998 Oct 01. 42(4), 824-828.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1592724
Autor:
Louis Anthony Cox, Jr.
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 2, Pp 635-642 (2021)
Do faster slaughter line speeds for young chickens increase risk of Salmonella contamination? We analyze data collected in 2018–2019 from 97 slaughter establishments processing young chickens to examine the extent to which differences in slaughter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ada8b828c3f046ef9044283efd1aacb3
Autor:
Suresh Karam Anandan, Lavanya Rayapu, Subramanyam Darasi, Rani Prameela Devalam, Naga Raju Chamarti, Thirunavukkarasu Chinnasamy, Lokanatha Valluru
Publikováno v:
Microbes, Infection and Chemotherapy, Vol 2 (2022)
Introduction. Newcastle disease virus (NDV) is the deadliest virus in the poultry industry. Many RNA viruses induce oxidative stress on the host during its pathogenesis, NDV being one among them. The present study aims to evaluate the protective prop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c39f15617156495082d6832c4d52b2f5
Publikováno v:
Пермский аграрный вестник. :87-96