Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"yogurt stability"'
Autor:
Lorena Soares Xavier, Flaviana Coelho Pacheco, Gabriela Aparecida Nalon, Jeferson Silva Cunha, Fabio Ribeiro dos Santos, Ana Flávia Coelho Pacheco, Alline Artigiani Lima Tribst, Bruno Ricardo de Castro Leite Júnior
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1558 (2024)
This work investigated the fermentation kinetics and characteristics of goat yogurt supplemented with bovine whey protein isolate (WPI) (0%, 2.5% and 5.0%) subjected to high shear dispersion (HSD) assisted by ultrasound (US). Protein supplementation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df4c0c76d2c041e9b22f0b9234ca1d15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.