Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"yogurt gel"'
Publikováno v:
Food Science of Animal Products, Vol 2, Iss 2, p 9240066 (2024)
Yogurt is highly sought after by consumers because of its unique flavor, rich nutritional value and health care function. However, during its sale and storage, some undesirable phenomena such as unstable gel structure and whey precipitation are prone
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c88ee867d12f4110a2bb809833f3b79a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Gels, Vol 8, Iss 9, p 551 (2022)
There is a high demand for designing healthy-functional dairy gels with a newly structured protein network in the food industry. Non-fat yogurt gels enriched with stable tarragon essential oil-nanoemulsions (TEO-NEs) using crosslinking of microbial t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b04eb061e93a4b33b185c3ec3e3221df
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Gels; Volume 8; Issue 9; Pages: 551
There is a high demand for designing healthy-functional dairy gels with a newly structured protein network in the food industry. Non-fat yogurt gels enriched with stable tarragon essential oil-nanoemulsions (TEO-NEs) using crosslinking of microbial t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Xinya
The objective of this study was to investigate the potential of freeze-dried apple pomace (AP) powder as a dairy ingredient with focus on the impact of such complex matrix on milk fermentation as well as on the structure and texture of set and stirre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::a0b39e17afe3e9a364effea9c37e9051
https://hdl.handle.net/10214/12154
https://hdl.handle.net/10214/12154
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.