Zobrazeno 1 - 10
of 144
pro vyhledávání: '"yoghurts"'
Autor:
Vladimir S. Sibirtsev, Alexey G. Kuzmin, Yuri A. Titov, Anna Yu. Zaitseva, Vladislav V. Sherstnev
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 54, Iss 2, Pp 285-297 (2024)
Food safety and quality are especially important in the dairy industry. Mass spectrometry is an effective tool of state control in this sphere. The research objective was to study the prospects for gas mass spectrometry with smart mathematical proces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44debccef1084ebc97d63f1056c67c93
Publikováno v:
Российская Арктика, Vol 19, Iss 19, Pp 61-67 (2022)
Freeze-dried products have a great potential for creating a complete diet for people working on a rotational basis in the Arctic region, due to their properties that they acquire after the freeze-drying process. Researches of the effect of primary dr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e722d25ee9a44e6cba0f986149fb3045
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 3, Pp 73-81 (2022)
The article presents 2 methods for making concentrates from fruits and berries, which were later used as a filler for alginate capsules. The results of the physicochemical parameters of the obtained concentrates are presented. Of the 15 options for t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22fc571c376a47c79100c0535db2a3fa
Autor:
Nadirova, Sanam, Sinyavskiy, Yuriy, Abdreshov, Serik, Deripaskina, Yevgeniya, Torgautov, Ashat
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2021, Vol. 52, Issue 2, pp. 320-333.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-03-2021-0100
Autor:
Assan Bekeshovich Ospanov, Shukhrat Massimzhanovich Velyamov, Raushan Kadyrhanovna Makeeva, Raushan Tastanova
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 3 (2022)
The article presents 2 methods for making concentrates from fruits and berries, which were later used as a filler for alginate capsules. The results of the physicochemical parameters of the obtained concentrates are presented. Of the 15 options for t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09c95fa31cd34849a2f4be8098426cf0
Publikováno v:
Journal of Education, Health and Sport, Vol 12, Iss 8 (2022)
Introduction: The fermented milk drinks include: yogurt, kefir, fermented milk, acidophilic milk, koumiss and new generation dairy products. The high nutrient content of yogurt is related to the composition of the milk it is made of. Aim: The aim of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb35795a334c4ef589e601be0ab67fc0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 21, Iss 91, Pp 162-166 (2019)
The purpose of the work was to investigate the effect of whey proteins and dry whey concentrates on the change of titrated and active acidity during digestion. In order to stabilize the consistency in the production of low-fat yogurts, dry whey was s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bead330133fb4d4bbffd794bcb5d6af6