Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"yoghurt fortification"'
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 74, Iss 4, Pp 312-323 (2024)
Yoghurts with increased protein content are becoming very popular and beneficial across all age groups. The economic growth of the high-protein yoghurt market contributes to the production and research of various alternatives for these products. In t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc3edfb3522b4b1081746faf95b07837
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ribeiro, Tânia Bragança, Oliveira, Ana, Vilas Boas, Ana, Nunes, João, Vicente, A. A., Pintado, Manuela
Tânia I. B. Ribeiro thanks the Fundação para a Ciência e Tecnologia (FCT), Portugal for the PhD Grant SFRH/BDE/108271/2015, the financial support of BLC3 Association – Technology and Innovation Campus and the mentoring of Frulact and Comendador
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::81d569d4c01f5b071d958c395fefae98
https://hdl.handle.net/1822/61167
https://hdl.handle.net/1822/61167
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.