Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"yeast-yeast interactions"'
Publikováno v:
mSphere, Vol 7, Iss 6 (2022)
ABSTRACT Nonlinear ecological interactions within microbial ecosystems and their contribution to ecosystem functioning remain largely unexplored. Higher-order interactions, or interactions in systems comprised of more than two members that cannot be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2e7c51caefb4f32bce2d3d419e9c7fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 6, p 286 (2022)
The aim of a significant part of current wine technology research is to better understand and monitor mixed culture fermentations and optimize the microbiological processes and characteristics of the final wine. In this context, the yeast couple form
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22de72b4a44b41528cfbeffe413de332
Autor:
Bahareh Bagheri, Paolo Zambelli, Ileana Vigentini, Florian Franz Bauer, Mathabatha Evodia Setati
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 7 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37a2cbf68edf4af8aa1a9d066ebd89f2
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 4, p 600 (2020)
During the winemaking process, alcoholic fermentation is carried out by a consortium of yeasts in which interactions occurs. The consequences of these interactions on the wine matrix have been widely described for several years with the aim of contro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/245a2ee06cdf409f94d6a86a18a6224c
Autor:
Bahareh Bagheri, Paolo Zambelli, Ileana Vigentini, Florian Franz Bauer, Mathabatha Evodia Setati
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 6 (2018)
Natural alcoholic fermentation is initiated by a diverse population of several non-Saccharomyces yeast species. However, most of the species progressively die off, leaving only a few strongly fermentative species, mainly Saccharomyces cerevisiae. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/099eae19e2de49eaa1ff4647b5be3cc0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maurizio eCiani, Angela eCapece, Francesca eComitini, Laura eCanonico, Gabriella eSiesto, Patrizia eRomano
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 7 (2016)
The use of selected starter culture is widely diffused in winemaking. In pure fermentation, the ability of inoculated Saccharomyces cerevisiae to suppress the wild microflora is one of the most important feature determining the starter ability to dom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34f646ec814843a3b65bfaf66d570021
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.