Zobrazeno 1 - 10
of 480
pro vyhledávání: '"yeast-yeast interactions"'
Autor:
Starmer, W. T.
Publikováno v:
Microbial Ecology, 2001 Aug 01. 42(2), 186-192.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4287515
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 4, p 600 (2020)
During the winemaking process, alcoholic fermentation is carried out by a consortium of yeasts in which interactions occurs. The consequences of these interactions on the wine matrix have been widely described for several years with the aim of contro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/245a2ee06cdf409f94d6a86a18a6224c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms
Microorganisms, MDPI, 2020, 8 (4), pp.600. ⟨10.3390/microorganisms8040600⟩
Microorganisms, Vol 8, Iss 600, p 600 (2020)
Microorganisms, MDPI, 2020, 8 (4), pp.600. ⟨10.3390/microorganisms8040600⟩
Microorganisms, Vol 8, Iss 600, p 600 (2020)
International audience; During the winemaking process, alcoholic fermentation is carried out by a consortium of yeasts in which interactions occurs. The consequences of these interactions on the wine matrix have been widely described for several year
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::faf8f553b2cf876220dccbc1a03a72f5
https://hal-univ-bourgogne.archives-ouvertes.fr/hal-02893505
https://hal-univ-bourgogne.archives-ouvertes.fr/hal-02893505
Autor:
Petitgonnet, Clément
Alcoholic fermentation is the main step for winemaking, mainly performed by the yeast Saccharomyces cerevisiae. But other wine yeasts called non-Saccharomyces may contribute to alcoholic fermentation and improve the wine aroma complexity. The recurre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3711::ab4d28b057ddd32de4987742a0cd997e
https://theses.hal.science/tel-02886278
https://theses.hal.science/tel-02886278
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
4. INTERNATIONAL CONFERENCE ON MICROBIAL DIVERSITY 2017
4. INTERNATIONAL CONFERENCE ON MICROBIAL DIVERSITY 2017, Oct 2017, Bari, Italy
4. INTERNATIONAL CONFERENCE ON MICROBIAL DIVERSITY 2017, Oct 2017, Bari, Italy
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::598f45801da81776bf0f975471325a39
https://hal.inrae.fr/hal-02901348
https://hal.inrae.fr/hal-02901348
Autor:
Rémi Guérin-Schneider, Sandrine Rousseaux, Damien Steyer, Mohand Sadoudi, Josep Caixach, Joan-Josep Gallardo-Chacón, Hervé Alexandre, Stefania Vichi, Raphaëlle Tourdot-Maréchal, Jordi Ballester
Publikováno v:
Food Microbiology
Food Microbiology, Elsevier, 2012, 32 (2), pp.243-53. ⟨10.1016/j.fm.2012.06.006⟩
Food Microbiology, Elsevier, 2012, 32 (2), pp.243-53. 〈10.1016/j.fm.2012.06.006〉
Food Microbiology, Elsevier, 2012, 32 (2), pp.243-53. ⟨10.1016/j.fm.2012.06.006⟩
Food Microbiology, Elsevier, 2012, 32 (2), pp.243-53. 〈10.1016/j.fm.2012.06.006〉
International audience; There has been increasing interest in the use of selected non-Saccharomyces yeasts in co-culture with Saccharomyces cerevisiae. The main reason is that the multistarter fermentation process is thought to simulate indigenous fe
Autor:
Szymanski, Erika
Publikováno v:
Wine & Viticulture Journal; Summer2021, Vol. 36 Issue 1, p18-21, 4p