Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"yeast-yeast interaction"'
Autor:
Fanny Bordet, Rémy Romanet, Florian Bahut, Jordi Ballester, Camille Eicher, Cristina Peña, Vicente Ferreira, Régis Gougeon, Anne Julien-Ortiz, Chloé Roullier-Gall, Hervé Alexandre
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2023)
Yeast co-inoculations in winemaking are often studied in the framework of modulating the aromatic profiles of wines. Our study aimed to investigate the impact of three cocultures and corresponding pure cultures of Saccharomyces cerevisiae on the chem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0ce8abaace346349d1ddf20e5d418cd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chem. 374:131732 (2022)
It is of great importance to understand the molecular characteristics and substantial chemical transformations due to yeast-yeast interaction. Non-targeted metabolomics was used to unravel must in fermentation composition, inoculated with non-Sacchar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dc391113051868c261d5ebe2ea5a2c7a
https://push-zb.helmholtz-muenchen.de/frontdoor.php?source_opus=63744
https://push-zb.helmholtz-muenchen.de/frontdoor.php?source_opus=63744
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
The use of non-Saccharomyces species as starter cultures together with Saccharomyces cerevisiae is becoming a common practice in the oenological industry to produce wines that respond to new market demands. In this context, microbial interactions wit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.